Palle Jonasson

Ortoped, specialist inom artroskopi och idrottsskador

Om Palle

Vår ortoped Palle Jonasson har lång erfarenhet av arbete med rörelseapparatens skador och sjukdomar, och arbetar nu framför allt med idrottsskador. Palle har tidigare arbetat som specialistläkare och överläkare inom idrottsskador och titthålskirurgi på Sahlgrenska sjukhuset, Carlanderska sjukhuset, Frölunda specialistsjukhus och Citysjukhuset. Han har även arbetat som lagläkare för svenska fotbollsförbundet samt olika idrottslag, bland annat IFK Göteborg, Örgryte IS och Häcken BK. Palle har ett stort idrottsintresse och har idrottat sedan han var ung, framför allt fotboll, handboll och alpint. Han håller nu mest på med vardagsmotion och fotboll. Han gjorde även Klassikern 2012.

Vad Palle kan hjälpa dig med

Palle arbetar med bedömningar och ställningstagande till ytterligare utredning eller behandling av idrottare och motionärer med besvär från axlar, armbågar, höfter, knä och fotleder.

Hur bokar jag en tid hos Palle?

För att kunna boka ett besök till Palle behövs en bedömning av annan vårdpersonal. Palle tar emot bokning eller remiss från Fysioterapeut eller vårdcentral. Bokning sker via telefon: 031-15 15 36

För att få en första bedömning kan du även boka in dig till Sportrehabs fysio- eller handterapeuter. Terapeuten gör då en bedömning på om det är aktuellt med fortsatt undersökning av ortoped. Bokning sker på hemsidan eller via telefon.

Besöksavgift 300kr, frikortsgrundande.
Gratis för barn och ungdomar till och med 19 års åldern.

Gratis för de över 85 år