Friskvård

Sportrehabs Gym

Till Sportrehabs gym är alla välkomna.

Vi på Sportrehab vill hjälpa dig att nå dina personliga mål och hitta träningsglädjen. SportRehabs gym ger en trygg träningsmiljö för alla.

Vill du ha hjälp att komma igång med träning, eller få träningen mer riktad mot dina mål? Personlig träning med en av våra fysioterapeuter kan hjälpa dig med detta.

Gymkorten gäller både på Sportrehab Centralen och Sportrehab Frölunda.

Kostnad
12 mån - 295 kr/mån (3500 kr totalt)
6 mån - 325 kr/mån (1950 kr totalt)
3 mån - 1065 kr
Obundet - 355 kr/mån
Med FaR-recept får du 20% på alla våra gymkort.

Köp ditt gymkort här

FaR-fysisk aktivitet på recept

Du som behöver stöd för att komma igång med fysisk aktivitet kan få just fysisk aktivitet på recept. Det innebär att du får stöd av oss för att hitta en fysisk aktivitetsnivå som är anpassad efter dina behov, förutsättningar och önskemål.

Med hjälp av oss lägger vi tillsammans upp en plan för att öka din fysiska aktivitet. Med ett FaR-recept kan du få rabatt på vissa utvalda aktiviteter och träningsanläggningar bland annat på våra gym i Frölunda och vid Stampgatan.

Du kan få FaR om du behöver öka din fysiska aktivitet för att förebygga eller behandla sjukdomar. Så som artros, hjärt-kärlsjukdomar, depression, utmattningssyndrom, övervikt m.m.

Hur gör du då för att få hjälp med att få ett Far-recept?

Jo du bokar in en tid till någon av våra fysioterapeuter eller arbetsterapeuter som gör en bedömning om det är just det du behöver.

Vi har även rabatterade priser på våra gym om du har ett FAR-intyg.