Rehabilitering

Handterapi

Våra handterapeuter Elin, Oscar och Madelene är legitimerade arbetsterapeuter med lång erfarenhet och är specialiserade inom idrottsmedicinsk rehabilitering av skador och besvär i finger, hand och armbåge. Hos oss kan du få hjälp med behandling, rehabilitering, träning och specialskydd (ortos) för att du skall kunna utföra din aktivitet eller idrott utan smärta eller besvär.

Även om du inte idrottar eller utöver någon aktivitet är du självklart välkommen att söka hjälp hos oss. Handens anatomi och biomekanik är komplex men rätt form av träning och rehabilitering kan skjuta upp eller till och med rädda dig från en framtida operation. Har du opererat dig guidar våra handterapeuter dig genom rehabiliteringsprocessen för att du ska få de bästa förutsättningarna för återfådd handfunktion.

Vanliga besvär som våra handterapeuter kan hjälpa dig med kan du läsa mer om nedan:

Endast 200 kr / besök

Gratis för dig under 20 år

Högkostnadskort gäller

Ingen remiss krävs

Få tid redan imorgon

Vi tar hand om din rehab!

Boka Tid Här

Vårdval Rehab

Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka på Vårdval Rehabs logga.

Läs mer på 1177.se här