Kontakt

Jobba hos oss

Lediga tjänster just nu:

Fysioterapeut / arbetsterapeut
Just nu har vi ingen ledig tjänst ute. Det är dock välkommet att skicka in en ansökan ändå, vi hör då av oss när vi har en tjänst ledig.

Sportrehab söker Fysioterapeut – Vi driver den idrottsmedicinska frontlinjen

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning, 6 mån eller längre.
LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön
ANSTÄLLNINGSVILLKOR: Vi har kollektivavtal med fysioterapeuterna.
KOMPETENSER:

  • Legitimation som sjukgymnast eller fysioterapeut (KRAV)
  • Svenska i tal och skrift (KRAV)
  • 2+ års erfarenhet av arbete som fysioterapeut (MERIT)

Vem söker vi?

Vi söker dig med erfarenhet av idrottsskaderehabilitering, är gärna vidareutbildad mot magister- eller masternivå och som vill vara med och driva utvecklingen av idrottsmedicinsk rehabilitering. Du trivs med att arbeta med idrottsmedicinsk rehabilitering i primärvård, att se patienter i olika åldrar allt från vardagsaktiva och motionärer till elitidrottare. Du har ett intresse av forskning, vill arbeta evidensbaserat och vill fortsätta utvecklas inom dessa områden. Engagemang i idrott- och föreningsverksamhet ses också som positivt.

Vad ingår i dina arbetsuppgifter?

Din huvudsakliga arbetsuppgift är rehabilitering av patienter inom Vårdval rehab i Västra Götaland (Primärvård). Sportrehab tar emot alla patienter i alla åldrar som råkat ut för något som medfört symtom, smärta och/eller funktionsnedsättning. Till oss söker sig företrädesvis patienter som vill komma tillbaka till sin tidigare fysiska aktivitet eller idrott. Vi har dessutom samarbete med ett stort och växande antal idrottsföreningar i en mängd olika sporter.

Du kommer kunna fokusera på ditt arbete med patienter tack vare vårt moderna tidboknings- och journalsystem samt väl utvecklat system för smidig uppföljning med vetenskapligt validerade frågeformulär och tester. Vi har även en alltid bemannad reception som hjälper till med allt administrativt.

Du kommer få stöd till vidareutbildning inom fysioterapi och idrottsmedicin. Sportrehab har som ambition att ge våra anställda de bästa förutsättningarna för evidensbaserad vidareutveckling inom idrottsmedicinsk rehabilitering. Sju stycken doktorsavhandlingar har presenterats från Sportrehab och 5 till är på gång. För närvarande har vi flera magister-/masteruppsatser som skrivs i kollegiet och bedriver forskning. Vi har kontinuerligt personalutbildning och team-diskussioner för att bredda våra medarbetares kompetens och för att implementera och kritisk granska den senaste forskningen i vår dagliga verksamhet. Vi håller varje år ett antal öppna 2-dagarskurser om idrottsmedicinsk rehabilitering. Under åren har Sportrehab genomfört ett 50-tal kurser.

Vad är Sportrehab?

Vi är ett team bestående av fysioterapeuter och arbetsterapeuter/handterapeuter som framför allt är inriktade mot idrottsmedicinsk rehabilitering av patienter med muskuloskeletala besvär. Sportrehab har över 35 års erfarenhet av idrottsmedicinsk primärvårdsrehabilitering och forskning/utveckling. Sportrehab har som ambition att vara frontlinjen av idrottsmedicinsk rehabilitering i Sverige. Vi strävar efter att alltid hålla oss uppdaterade på den senaste forskningen och arbeta utifrån ett evidensbaserat förhållningssätt i vår kliniska vardag. Vi har ett mycket bra samarbete med läkare och andra fysioterapeuter runtom Göteborg. Vi har 3 st kliniker i Göteborg med välutrustade gym för all tänkbar idrottsmedicinsk rehabilitering och träning.

Är du intresserad?

Vänligen skicka din ansökan via e-post till: ansokan@sportrehab.se

Endast 100 kr / besök

Gratis för dig under 20 år

Högkostnadskort gäller

Ingen remiss krävs

Få tid redan imorgon

Vi tar hand om din rehab!

Boka Tid Här

Vårdval Rehab

Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka här.

Läs mer på 1177.se här