Rehabilitering

Armbågskador

Våra legitimerade arbetsterapeuter Elin, Madelene och Oscar även specialister på armbågsskador. De besitter erfarenhet och kompetens inom en bred variation av armbågsrelaterade besvär och hjälper dig med att komma tillrätta med smärta, nervpåverkan eller begränsad rörlighet. SportRehab är särskilt inriktade på idrottsskador och hos oss kan du få hjälp med behandling, rehabilitering och specialskydd (ortos) för att du skall kunna utföra din aktivitet eller idrott utan smärta eller besvär.

Självklart är även du som inte utövar någon idrott eller aktivitet välkommen att söka hjälp hos oss. Armbågen är en led som är olyckdrabbad och många idrottare inom kastsporter drabbas inte sällan av exempelvis överbelastningsskador eller så kallad inpingement (inklämning) som leder till inflammationer.

Vanliga skador och besvär som våra handteraputer ofta behandlar kan du läsa om via länkarna nedan:

Endast 200 kr / besök

Gratis för dig under 20 år

Högkostnadskort gäller

Ingen remiss krävs

Få tid redan imorgon

Vi tar hand om din rehab!

Boka Tid Här

Vårdval Rehab

Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka här.

Läs mer på 1177.se här