Fingerskador inom primärvård 2023

Vi har blivit tvungna att byta lokal till Clarion Hotel The Pier

Fingerskador inom Primärvård är fullbokad!
Anmäl dig för att hamna på reservlistan

En kurs med fördjupning inom fingerskador i primärvården – teori och praktik.

Sportrehab bjuder in till en kurs om fingerskador inom primärvård. Kursens föreläsare kommer gå igenom grundläggande anatomi, biomekanisk och patologi för vanliga fingerskador inom primärvård, bland annat ortopediska skador, ligamentskador och stukningar. Med både teori och praktik kommer du lära dig undersökningsteknik och behandling utifrån undersökningsfynd, målbild och aktivitetsnivå.

Kursen riktar sig mot dig som arbetsterapeut/fysioterapeut som vill uppdatera och fördjupa dina kunskaper om fingerskador.

Efter kursen kommer du:
– Ha grundläggande kunskap om anatomi, biomekanik och patologi för vanliga fingerskador i primärvård
– Ha undersökningsteknik för att diagnostisera fingerskador i primärvård
– Kunna ge rätt behandling utifrån patientens skada, målbild och aktivitetsnivå

Föreläsare:
Scott McDonald
Scott är Leg. Arbetsterapeut med specialistkompetens i handrehabilitering. Han är utbildad i Australien och har jobbat med hand och armbågsbesvär i över 15 år på olika sjukhus i Australien, England och Sverige. Sedan 2008 har han eget företag som han kombinerar med sin tjänst på Sportrehab.

Madelene Söderberg
Madelene är leg. arbetsterapeut och är inriktad på handrehabilitering. Hon har flera års erfarenhet av att jobba med handskador inom primärvården. Har utöver detta även erfarenhet av handrehabilitering från NÄL och Uddevalla sjukhus. Studerar just nu för en magister i arbetsterapi.

Oscar Puleo
Oscar är leg. arbetsterapeut och är inriktad på handrehabilitering. Oscar har flera års erfarenhet av att arbeta med handskador på Sportrehab, har tidigare arbetat med handskador på barnsjukhus och har även erfarenhet av handrehabilitering från handkirurgiska kliniken i Örebro. Studerar just nu för en magister inom arbetsterapi.

Anna Sköldberg
Anna är leg. arbetsterapeut och är inriktad på handrehabilitering. Anna arbetar dagligen med patienter med hand- och armbågsrelaterade besvär.

Anmäl dig här

Om kursen:

När: 20 April 2023
Tid: Preliminär tid 9-17
Var: Göteborg, Clarion Hotel® The Pier Clarion Collection Hotel Odin
Pris: Early bird 2900 kr ex moms.
From 1 April 3200 kr ex moms.

Begränsat antal platser – först till kvarn!
30/30 platser är bokade.

Anmäl dig för att hamna på reservlistan. Ni kommer att kontaktas i turordning vid avbokningar.

Blir du tillfrågad så har du 2 dagar på dig att svara om du kan deltaga på kursen, innan vi kontaktar nästa person på listan.
Vid avbokningar 1 vecka innan kursen så kommer alla på reservlistan tillfrågas om de kan deltaga, och den som svarar först får platsen.

Om du står på reservlistan inför nästa gång ”Fingerskador inom Primärvård” arrangeras, så kommer du ha förtur på en plats de första 2 veckorna.

 

Utställare

Frågor

Du kan använda kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Eller ringa till vår reception 031-151536 för att komma i kontakt med oss, lämna ett meddelande eller ett röstmeddelande.

  Anmälningsvillkor

  Anmälningsvillkor fysisk kurs

  Ångerrätt: Du har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Avbokningen behöver då vara skriftlig, oavsett anledning.

  Betalning: Betalning sker via faktura enligt angiven leveransmetod; per post eller mail, senast 14 dagar efter kursstart. I avgiften ingår lunch, kaffe och fika.

  Avbokning: Avbokning anmäls senast 14 dagar före kursstart. Vid avbokning efter denna period debiteras hela kursavgiften.

  Vid avbokning p.g.a. sjukdom, senare än 14 dagar före kursstart, krävs ett sjukintyg.

  Kursmiddag: I de fall där kursmiddag erbjuds är anmälan bindande. Avbokning anmäls senast 14 dagar före kursstart. Avbokning efter denna period eller uteblivande från middagen debiteras med 450kr

  Diplom/Kursintyg: För att få kursintyg eller diplom krävs deltagande på hela kursen och att kursvärderingen fylls i.