Rehabilitering

Mammaträning

Gruppträning

Vi planerar att starta upp en träningsgrupp för nyblivna mammor i Friskis & Svettis lokaler i anslutning till vår nya klinik på Västra Hamngatan.
Gruppen riktar sig till dig som så många andra tycker att det är svårt att komma igång och återgå till fysisk aktivitet och träning efter en graviditet.

Meddela intresse till oss! Anmälan krävs.
annaa@sportrehab.se
031-151536

Boka tid till Anna

Du kan även boka in dig på ett besök till Anna. Anna är legitimerad fysioterapeut och inriktar sig mot kvinnohälsa och graviditetsrelaterade besvär. Hon är även vidareutbildad inom undersökning och behandling av bäckenbotten.

Detta kan hon hjälpa dig med:
  • Uppföljning under och efter graviditet med fokus på belastning, aktivitet och träning.
  • Uppföljning specifikt av bäckenbotten under och efter graviditet vid besvär såsom urininkontinens, tyngdkänsla, nedsatt styrka eller överspänd bäckenbotten.
  • Bedömning av generell funktion och bäckenbotten specifikt efter graviditet och förlossning med eller utan förlossningsskador.
  • Bedömning av bäckenbottens funktion inför återgång till idrott efter en graviditet.

 

Boka in dig via bokning på hemsidan eller ring receptionen 031-151536 .

Läs mer om Anna HÄR

Endast 100 kr / besök

Gratis för dig under 20 år

Högkostnadskort gäller

Ingen remiss krävs

Få tid redan imorgon

Vi tar hand om din rehab!

Boka Tid Här

Vårdval Rehab

Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka på Vårdval Rehabs logga.

Läs mer på 1177.se här