Fingerskador inom primärvård

Kursen är nu fullbokad.

Alla anmälningar from 7/9 12.00 hamnar på reservlista.

Hamnar du på reservlistan kommer du ha förtur nästa gång kursen går.

Om kursen:

När: 11 november
Tid: Preliminär tid 9-17
Var: Scandic Crown Göteborg
Pris: Early bird 2600 kr ex moms.
Efter 15 oktober 2900 kr ex moms.

Begränsat antal platser – först till kvarn!

En kurs med fördjupning inom fingerskador i primärvården – teori och praktik.

Sportrehab bjuder in till en kurs om fingerskador inom primärvård. Kursens föreläsare kommer gå igenom grundläggande anatomi, biomekanisk och patologi för vanliga fingerskador inom primärvård, bland annat ortopediska skador, ligamentskador och stukningar. Med både teori och praktik kommer du lära dig undersökningsteknik och behandling utifrån undersökningsfynd, målbild och aktivitetsnivå.

Kursen riktar sig mot dig som arbetsterapeut/fysioterapeut och vill uppdatera och fördjupa  dina kunskaper om fingerskador.

Efter kursen kommer du:
– Ha grundläggande kunskap om anatomi, biomekanik och patologi för vanliga fingerskador i primärvård
– Ha undersökningsteknik för att diagnostisera fingerskador i primärvård
– Kunna ge rätt behandling utifrån patientens skada, målbild och aktivitetsnivå

Föreläsare:
Scott McDonald
Scott är Leg. Arbetsterapeut med specialistkompetens i handrehabilitering. Han är utbildad i Australien och har jobbat med hand och armbågsbesvär i över 15 år på olika sjukhus i Australien, England och Sverige. Sedan 2008 har han eget företag som han kombinerar med sin tjänst på Sportrehab.

Madelene Söderberg
Madelene är leg. arbetsterapeut och är inriktad på handrehabilitering. Hon har flera års erfarenhet av att jobba med handskador inom primärvården. Har utöver detta även erfarenhet av handrehabilitering från NÄL och Uddevalla sjukhus. Studerar just nu för en magister i arbetsterapi.

Oscar Puleo
Oscar är leg. arbetsterapeut och är inriktad på handrehabilitering. Oscar har flera års erfarenhet av att arbeta med handskador på Sportrehab, har tidigare arbetat med handskador på barnsjukhus och har även erfarenhet av handrehabilitering från handkirurgiska kliniken i Örebro. Studerar just nu för en magister inom arbetsterapi.

Anna Sköldberg
Anna är leg. arbetsterapeut och är inriktad på handrehabilitering. Anna arbetar dagligen med patienter med hand- och armbågsrelaterade besvär.

Anmäl dig här

Frågor

  Anmälningsvillkor

  Anmälningsvillkor fysisk kurs

  Ångerrätt: Du har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Avbokningen behöver då vara skriftlig, oavsett anledning.

  Betalning: Betalning sker via faktura enligt angiven leveransmetod; per post eller mail, senast 14 dagar efter kursstart. I avgiften ingår lunch, kaffe och fika.

  Avbokning: Avbokning anmäls senast 14 dagar före kursstart. Vid avbokning efter denna period debiteras hela kursavgiften.

  Vid avbokning p.g.a. sjukdom, senare än 14 dagar före kursstart, krävs ett sjukintyg.

  Kursmiddag: I de fall där kursmiddag erbjuds är anmälan bindande. Avbokning anmäls senast 14 dagar före kursstart. Avbokning efter denna period eller uteblivande från middagen debiteras med 450kr

  Diplom/Kursintyg: För att få kursintyg eller diplom krävs deltagande på hela kursen och att kursvärderingen fylls i.