KONSTEN ATT ORKA TRÄNA HÅRT!

En kostnadsfri digital föreläsning om återhämtning, kost och prestation
För maximal prestation krävs att idrottaren får in alla delar – träning, återhämtning och näring.
Föreläsningen är öppen för alla som vill lära sig mer om återhämtning, kost och prestation, men är framförallt riktad till dig som idrottare, tränare eller ledare för en förening.
Farshad Ashnai kommer att lära dig om hur du bör äta i syfte att förbättra dina möjligheter att orka prestera under längre tid och på högre nivå i din idrott. I föreläsningen presenteras även information om hur du återhämtar dig bäst efter hårda pass och minskar risk för skada! Du kommer få ta del av internationellt kända riktlinjer för kosthållning och få praktiska exempel på hur du kan förhålla dig till dessa.
Innehåll av föreläsningen:
– Återhämtning
– Energi och näringsämnen
– Riktlinjer för idrottare
– Hur du förhåller dig till riktlinjerna – Praktiska exempel
Var: Digitalt (länk skickas dagen innan föreläsningen)
När: Tisdagen 30/3 2021, kl. 18.30-20.00
Anmälan:
Sista anmälan: 29/3
Kostnad: Gratis

Vid frågor – maila klubbsamarbete@sportrehab.se

Föreläsare

Farshad Ashnai

Farshad är legitimerad fysioterapeut och jobbar på Sportrehab sedan flera år tillbaka. Han tävlar i tyngdlyftning och har genom detta i kombination med en fascination för träningsfysiologi fått ett stort intresse för hur man kan optimera prestationen genom bra återhämtning och bra kost. Farshad har grottat ner sig i detta område genom både universitetskurser och vetenskapliga artiklar.
Farshad kombinerar sin tjänst på Sportrehab med att ansvara för skadeförebyggande träning för elitsatsande gymnaster i klubben ABGS