Synpunkter

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan för att skicka ett meddelande till oss.

Som patient ska du få en god vård och ett gott bemötande. Om du har varit med om något inom vården på Sportrehab som du inte är nöjd med kan du lämna synpunkter eller klagomål. Det kan du göra både som patient och närstående. Det kan exempelvis gälla behandling, bemötande, tillgänglighet eller kommunikation.

Om det har hänt något när du eller en närstående varit i kontakt med vården på Sportrehab som du inte är nöjd med kan du börja med att kontakta den fysioterapeut/arbetsterapeut som behandlade dig eller medicinskt ansvarig eller verksamhetsansvarig på Sportrehab. Ofta kan missförstånd och oklarheter redas ut på det sättet. Dessa personer kan bäst förklara vad som har hänt och vidta åtgärder för att det inte ska inträffa igen. Sportrehab är skyldiga att ta emot synpunkter och klagomål. Vill du inte vända dig direkt till oss kan du kontakta patientnämnden i Västra Götalandsregionen.

Patientnämnden kan stödja dig

Patientnämnden är en opartisk instans som finns i alla landsting och regioner och fungerar som en länk mellan dig och vården. Berätta så konkret som möjligt. För att göra det lättare för vården att utreda händelsen är det bra om din berättelse innehåller:

· En beskrivning av vad som hänt.

· Vilka konsekvenser händelsen fått för dig eller din närstående.

· När och var händelsen inträffade.

Du ska få svar så snart som möjligt

När du har lämnat ett klagomål bör Sportrehab så snart som möjligt bekräfta att de tagit emot det. Sportrehab bör svara på ditt ärende inom fyra veckor. Du ska få ett svar som du kan förstå. Svaret ska innehålla en förklaring till det som hänt.

Verksamhetschef: Christoffer Thomeé 031 - 636540, christoffer@sportrehab.se
Medicinskt ansvarig: Eric Hamrin Senorski 0735-115915, eric@sportrehab.seAdress

Göteborg

Stampgatan 14
411 01 Göteborg

Frölunda

F O Petersons gata 30
421 31 Västra Frölunda


Öppettider

Göteborg

Måndag 7 - 20
Tisdag 7 - 20
Onsdag 7 - 20
Torsdag 7 - 20
Fredag 7 - 17
Lördag 8 - 15

Frölunda

Måndag 7 - 20
Tisdag 7 - 20
Onsdag 7 - 20
Torsdag 7 - 20
Fredag 7 - 15:30